Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν talent show παρά τις φήμες…!

Ετοιμάζουν talent show παρά τις φήμες…!

Με την… αναμπουμπούλα (για να το πούμε κόσμια!) που έχει προκληθεί στο τηλεοπτικό τοπίο από τις άδειες και με εκατοντάδες εργαζομένους να οδηγούνται στην ανεργία υπάρχει έντονη ανησυχία για το τι προγράμματα τελικά θα βγουν στον αέρα την καινούργια σεζόν.

Χθες αναφέραμε ότι η διοίκηση του STAR αποφάσισε να ματαιώσει την παραγωγή του «Voice» και να «παγώσει» το «Shopping Star» με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ανεργία στον κλάδο της εγχώριας τηλεοπτικής παραγωγής.

Μετά λοιπόν από αυτή την είδηση υπήρξε ανησυχία για το αν ο ΑΝΤ1 βγάλει στον αέρα το δικό του talent show, το «Rising Star», που είναι μία ακριβή παραγωγή αφού μπορεί στο κανάλι του Αμαρουσίου να θελήσουν να κάνουν οικονομία! Υπήρξαν μάλιστα και φήμες που ενίσχυαν την άποψη ότι ο ΑΝΤ1 θα «παγώσει» προς το παρόν την παραγωγή του προκαλώντας ανησυχία σε δεκάδες εργαζομένους που ελπίζουν ότι θα απασχοληθούν για λίγους μήνες στο talent show.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η παραγωγή του «Rising Star» προχωρά κανονικά και μάλιστα σε επικοινωνία μου με στέλεχος του σταθμού πληροφορήθηκα ότι συνεχίζονται κανονικά τα casting των υποψηφίων. Στην επικοινωνία μας μάλιστα μου τονίστηκε ότι ο ΑΝΤ1 όχι μόνο δεν σκοπεύει να αδρανοποιηθεί στο θέμα των παραγωγών αλλά σκοπεύει να βγάλει όλες τις εκπομπές και σειρές που είχε προγραμματίσει με σκοπό όχι μόνο να κρατήσει το μερίδιό του από τη διαφημιστική αγορά, αλλά να το αυξήσει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι του Αμαρουσίου προπορεύεται στην κούρσα έναντι των άλλων αδειούχων, αφού ο μεν παλαιός ΣΚΑΪ επικεντρώνεται στις ενημερωτικές εκπομπές ενώ οι δύο νέοι τηλεοπτικοί σταθμοί θα καθυστερήσουν να «χτίσουν» πρόγραμμα απέναντι στον ΑΝΤ1 που σκοπεύει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να αυξήσει το μερίδιό του στη διαφημιστική πίτα…!

Βέβαια με όλη αυτή την… αναμπουμπούλα (για να το πούμε ξανά κόσμια!) που έχει προκληθεί στο τηλεοπτικό τοπίο στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται να… καθυστερήσουν την έναρξη του προγράμματός τους. Έτσι αν και ήταν προγραμματισμένο οι εκπομπές τους να κάνουν πρεμιέρα την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου μπορεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους να ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου και το «Rising Star» να βγει στον αέρα τον Νοέμβριο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε