Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν το “κάθισμα” του Ζουγανέλη!

Ετοιμάζουν το “κάθισμα” του Ζουγανέλη!

Πριν από έναν περίπου χρόνο ο ΣΚΑΪ απέκτησε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Hot Seat», την καινούργια έκδοση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Πρώτα μέσα από το Newsit μάλιστα αναφέραμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ανέλαβε να το παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης. Τις τελευταίες ημέρες όμως υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον ΣΚΑΪ να «κόβει» το τηλεπαιχνίδι και να μην βγαίνει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Κάτι που δεν ισχύει αφού όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο το «Hot Seat» θα βγει κανονικά και την επόμενη σεζόν, ενώ αντίθετα τα στελέχη του ΣΚΑΪ λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα βγάλουν στον αέρα την καινούργια σατιρική εκπομπή με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Το «Hot Seat» όμως θα είναι και την επόμενη σεζόν στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αφού τα στελέχη του σταθμού είναι ικανοποιημένα με την πορεία του και μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι υπεύθυνοι του τηλεπαιχνιδιού δεν έχουν σταματήσει να βλέπουν κόσμο που έχει δηλώσει συμμετοχή ώστε το «κάθισμα» να είναι έτοιμο να ξεκινήσει γυρίσματα.

Εν μέσω καύσωνα λοιπόν πολλοί που θέλουν να βρεθούν στο… καυτό κάθισμα του τηλεπαιχνιδιού καταφθάνουν καθημερινά στον ΣΚΑΪ από πολλά μέρη της Ελλάδας προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» και να βρεθούν στο γύρισμα. Αξίζει να αναφέρω ότι οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις χίλιες, ενώ στα 180 επεισόδια της σεζόν που ολοκληρώθηκε στο «Hot Seat» κάθισαν 1080 παίκτες.

Τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο του «Hot Seat» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και τα καινούργια επεισόδια να αρχίσουν να προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ μέσα στον Οκτώβριο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε