Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έτοιμο για… μετακόμιση το “ακέφαλο” δελτίο του ΑΝΤ1

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πήραν την απόφαση να το «μετακομίσουν» αλλά τελικά το μελετούν μπας και αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Πάντως τα περισσότερα στελέχη του ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι πρέπει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους να αλλάξει ώρα μετάδοσης, πηγαίνοντας μία ώρα νωρίτερα, στις 7, ώστε να τους μείνει περισσότερος χρόνος στο prime time.

Έτσι -σύμφωνα με το έως τώρα σχέδιό τους- είναι η «μετακόμιση» να γίνει τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου και αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δηλαδή στις 8, να ξεκινήσει να προβάλλεται και στην Ελλάδα η καινούργια καθημερινή σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη. Ωστόσο, όπως ανέφερα, «σύμφωνα με το έως τώρα σχέδιό τους» καθώς ορισμένοι από το κανάλι του Αμαρουσίου εξακολουθούν να αντιδρούν στη «μετακόμιση» και στη… σύγκρουση με το κεντρικό δελτίο του ALPHA. Όπως φαίνεται όμως η άποψή τους δεν εισακούεται αφού οι υπέρ της «μετακόμισης» πιστεύουν ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και η καινούργια σειρά θα είναι ένα δυνατό όπλο στη μάχη της τηλεθέασης!
Βέβαια το «αγκάθι» στο καινούργιο τους σχέδιο είναι ότι μετά την παραίτηση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Βασίλη Πελέκη παραμένει «ακέφαλος» ο ενημερωτικός τομέας και πρέπει άμεσα να αποφασιστεί ποιος θα πάρει το «τιμόνι» στα χέρια του. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου χθες έγινε σύσκεψη στην οποία έπεσαν αρκετά ονόματα στο τραπέζι ανθρώπων που ανήκουν ήδη στο δυναμικό του ΑΝΤ1, αλλά και άλλων από την… έξω αγορά, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μετά τη «μετακόμιση» και αν τελικά το κανάλι του Αμαρουσίου… πάει για τους πολλούς (τηλεθεατές) και τελικά χάσει και τους λίγους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε