Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έτσι έκλεισαν τη σεζόν Παπαδάκης, Σκορδά, Αρναούτογλου και Καινούργιου

Έτσι έκλεισαν τη σεζόν Παπαδάκης, Σκορδά, Αρναούτογλου και Καινούργιου

Τέλος σεζόν για Φαίη Σκορδά, Γιώργο Παπαδάκη, Γρηγόρη Αρναούτογλου και Κατερίνα Καινούργιου, που ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές τους.

Τέλος σεζόν, χτες Παρασκευή 02/07/2020, για πολλές από τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Πως έκλεισε η τηλεοπτική χρονιά για Γιώργο Παπαδάκη, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου και Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ο αποχαιρετισμός της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Πρωινού, Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε μαζί με όλους τους συνεργάτες της τους τηλεθεατές και ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!


Ο αποχαιρετισμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του “The 2night show”, Γρηγόρης Αρναούτογλου, αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές του και έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Τι ανέφερε για τις Μύγες;

Η Κατερίνα Καινούργιου ευχαριστεί τους συνεργάτες της και μας δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Η Κατερίνα Καινούργιου ευχαριστεί τους συνεργάτες της, εύχεται καλό καλοκαίρι και αποχαιρετά το κοινό της δίνοντας ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Καλημέρα Ελλάδα και ανανέωσε το ραντεβού για το Σεπτέμβριο!

Media Τελευταίες ειδήσεις