Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2017: Η Demy έκρυψε την πικρία της πίσω από ένα γλυκό χαμόγελο [vid]

Eurovision 2017: Η Demy έκρυψε την πικρία της πίσω από ένα γλυκό χαμόγελο [vid]

Τη νίκη στο διαγωνισμό της Eurovision κατάφερε να φέρει για τη χώρα του ο Πορτογάλος Salvador Sobral ερμηνεύοντας το “Amar Pelos Dois” και κερδίζοντας την προτίμηση και των επιτροπών, αλλά και των τηλεθεατών.

Είναι η πρώτη φορά που η Πορτογαλία κερδίζει το διαγωνισμό τραγουδιού και όσοι βρέθηκαν στο Κίεβο δεν σταμάτησαν να γλεντούν, ευχαριστημένοι που το επόμενο “ραντεβού” της Eurovision θα γίνει στη χώρα τους.  Η Demy τραγουδώντας το “This is love” τoυ Δημήτρη Κοντόπουλου σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού βρέθηκε στη 19η θέση της κατάταξης.

Αμέσως μετά το πέρας του διαγωνισμού η Demy, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησαν στους Έλληνες δημοσιογράφους και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις: για το αποτέλεσμα, τον Πορτογάλο νικητή, αλλά και για το αν θα θελήσει να πάει ξανά στο φεστιβάλ τραγουδιού ή το κεφάλαιο “Eurovision”… έκλεισε για αυτήν.

Όπως βλέπετε στο βίντεο του newsit.gr, η Demy δεν έκρυψε την πικρία και την απογοήτευση της για το αποτέλεσμα, ωστόσο όλα τα έκρυψε με έναν γλυκό τρόπο πίσω από το χαμόγελο της. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε