Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2017 – Η συγκίνηση της Demy [vids, pics]

Eurovision 2017 – Η συγκίνηση της Demy [vids, pics]

Το άγχος και η αγωνία έφυγαν και τη θέση τους πήρε η συγκίνηση. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, αφού απέναντί της βρέθηκαν δεκάδες αθώα μάτια γεμάτα αγάπη για την Ελλάδα, κάνοντας τα δικά της μάτια να δακρύσουν…!

Ο λόγος για τη Demy που σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το “Σχολείο 94-Ελλάδα” όπου 300 παιδιά που φοιτούν εκεί μαθαίνουν ως πρώτη ξένη γλώσσα τα ελληνικά. Το δημόσιο “Σχολείο 94-Ελλάδα” λειτουργεί πολλά χρόνια και σε αυτό δεν φοιτούν μόνο ελληνικής καταγωγής παιδιά απόδημων Ελλήνων, αλλά και Ουκρανοί που έχουν αγάπη στην πατρίδα μας.

Έτσι, λόγω της διοργάνωσης της Eurovision στην Ουκρανία δόθηκε η ευκαιρία στην Ελληνίδα καλλιτέχνιδα να επισκεφτεί το σχολείο, όπου την υποδέχτηκαν θερμά. Προς τιμή της μάλιστα διοργανώθηκε στο σχολείο γιορτή που τα μικρά παιδιά απήγγειλαν ποιήματα στα ελληνικά, ενώ χόρεψαν και ελληνικούς χορούς. Παρακολουθώντας αυτές τις εκδηλώσεις η Demy συγκινήθηκε πολύ, ακούγοντας μικρά παιδιά που ζουν στην Ουκρανία να απαγγέλλουν ελληνικά.

Αμέσως μετά τη γιορτή η Demy κάθισε και μίλησε με τα παιδιά που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της, αλλά και να της ευχηθούν καλή επιτυχία. Λογικό λοιπόν που Demy μετά τη συνάντηση με τα παιδιά, πήρε όμως είπε πολλή θετική ενέργεια…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε