Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Eurovision 2017 – Τελικός: Έκπληξη από Demy και Ευαγγελινό

Eurovision 2017 – Τελικός: Έκπληξη από Demy και Ευαγγελινό

Eurovision 2017 – Ο μεγάλος τελικός σήμερα, Σάββατο. Μπορεί η εμφάνιση της Demy στον ημιτελικό της Eurovision 2017 να ήταν εντυπωσιακή, δεν ήταν όμως αυτό που είχαν σχεδιάσε3ι αρχικά με τον Φωκά Ευαγγελινό!

Σήμερα, στον τελικό της Eurovision 2017 η μεγάλη μάχη της Demy με το “This is love”. Μπορεί να κατάφερε σχετικά εύκολα να περάσει στον τελικό της Eurovision 2017, αλλά λίγο έλλειψε να βρεθεί… εκτός.

Οι διοργανωτές της Eurovision, μόλις 5 μέρες πριν από τις πρόβες ανέτρεψαν τον αρχικό σχεδιασμό του Φωκά Ευαγγελινού, και αυτό που είδαμε στις οθόνες μας ήταν μία… άλλη εκδοχή από αυτή που είχε σχεδιάσει το επιτελείο της ελληνικής αποστολής.

Με βάση όσα γνωρίζαμε, ο Φωκάς Ευαγγελινός ετοίμαζε μια πολύ ιδιαίτερη παρουσία της χώρας μας στο Κίεβο. Ωστόσο, οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν μετά τον ημιτελικό, καθώς περίμεναν περισσότερα πράγματα και εκπλήξεις..

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2017 – Η Demy στο NewsIt.gr: Τι θα “κρατήσει” από την Ουκρανία και γιατί έκλαψε [vid]Eurovision 2017 – Η συγκίνηση της Demy [vids, pics].

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αρχισυντάκτη της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”, Θέμη Μάλλη: «περίπου 5 μέρες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, κι ενώ η Ελλάδα είχε ενημερώσει τους διοργανωτές ενάμιση μήνα πριν τι ακριβώς θέλει να στήσει στη σκηνή τηςEurovision 2017, ανακοινώθηκε στην ελληνική αποστολή ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτά που είχαν συμφωνήσει. Δοκίμασαν μόλις 5 μέρες πριν την κατασκευή και είπαν ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να το κάνουν.

Έπρεπε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι μέσα σε 5 μέρες να δημιουργήσουν εξαρχής μια νέα εικόνα που να μην προσβάλει τους ίδιους, με όσα μέσα διέθεταν εκείνη τη στιγμή. Η παραγωγή «μπάζει» σε τέτοιο βαθμό που είπαν στον Φωκά Ευαγγελινό ότι «αν ήθελες να κάνεις εδώ στην Ουκρανία αυτά που έκανε πέρυσι με τον Ρώσο, δεν θα μπορούσες να το κάνεις”.

Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Eurovision 2017.

Πώς θα εμφανιζόταν η Demy με το This Is Love στη Eurovision 2017;

“Η βασική ιδέα ήταν η Demy να βρίσκεται πάνω σε μια κούνια, η οποία θα ήταν στηριγμένη στη στέγη πάνω από τη σκηνή. Μπροστά από την κούνια θα υπήρχε η γυάλινη επιφάνεια που θα προβάλλονταν εικόνες και θα φαινόταν η Demy σαν να ήταν μέσα σε ένα παραμύθι. Και η γυάλινη επιφάνεια και η κούνια που ήταν υπερκατασκευή θα στηρίζονταν στη στέγη.

Γι’ αυτό είναι έτσι και το φόρεμα, ώστε να ανεμίζει, γι’ αυτό κι έχει μέσα ένα κορμάκι. Το ανυψωτικό μηχάνημα που βλέπουμε ήταν μόνο για να ανέβει η Demy πάνω και να την σηκώσει στην κούνια και δεν θα φαινόταν τηλεοπτικά. Τα 2/3 της σκηνικής μας παρουσίας ήταν άλλα από αυτά που τελικά είδαμε. Όλα θα ήταν αλλιώς. Στον τελικό το Σάββατο θα δούμε κάποιες διορθώσεις…”, κατέληξε ο Θέμης Μάλλης.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν τελικά ο πάντα ευρηματικός Φωκάς Ευαγγελινός, με τη βοήθεια της Demy, καταφέρει να ετοιμάσει κάποια έκπληξη για το τηλεοπτικό κοινό, και να αλλάξει τα δεδομένα. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε…

Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Eurovision 2017.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε