Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision και Voice… έβαλαν φωτιά!

Eurovision και Voice… έβαλαν φωτιά!

Στο κόκκινο η τηλεθέαση για τα δύο μουσικά τηλεοπτικά προγράμματα. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κέρδισε την Παρασκευή το βράδυ ο τελικός του «Voice», ενώ και ο τελικός της Eurovision το Σάββατο κινήθηκε σε πολύ υψηλές πτήσεις τηλεθέασης βάζοντας φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, ο τελικός του talent show έφερε στον ΑΝΤ1 46,6% μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και 55,8% στο δυναμικό κοινό. Ιδιαίτερη προτίμηση όπως φαίνεται στο «Voice» είχαν οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών, αφού το talent show στο συγκεκριμένο κοινό σημείωσε 71,5%.

Σε υψηλότερα επίπεδα κινήθηκε ο τελικός της Eurovision που έφερε στη ΝΕΡΙΤ 55,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, 61,4% στο δυναμικό κοινό και τις γυναίκες 15 έως 24 ετών να έχουν κι εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό, με τα μηχανάκια τηλεθέασης να καταγράφουν 72% μέσο όρο.

Οι τηλεθεατές λοιπόν επιβράβευσαν και την απόφαση του ΑΝΤ1 να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής ενός από τα σημαντικότερα παγκοσμίως talent show και να το «στήσει» στη χώρα μας με αρκετή προσοχή, αλλά και τη μετάδοση του ευρωπαϊκού φεστιβάλ τραγουδιού που πρόβαλλε η ΝΕΡΙΤ και που «έστησαν» περίφημα οι δανοί, κερδίζοντας θετικά σχόλια για την υψηλής αισθητικής διοργάνωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποια θέση θα βρισκόταν η Ελλάδα αν ψήφιζαν μόνο οι τηλεθεατές της Eurovision;

Τι είπε η Conchita Wurst για την Άννα Βίσση στη συνέντευξη τύπου;

Δεν έδωσαν οι Έλληνες τηλεθεατές την πρωτιά στην Αυστρία, αλλά η κριτική επιτροπή!

 

Το τρυφερό «αντίο» του Μιχάλη Stavento στην Αρετή Κοσμίδου

Λύγισε η Μαρία – Έλενα Κυριάκου στη σκηνή του The Voice

Δέσποινα Βανδή: Τι είπε για τη νική της στο The voice;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε