Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εβελίνα Παπούλια: Είμαι περήφανη για την κόρη μου από τη μέρα που γεννήθηκε

Εβελίνα Παπούλια: Είμαι περήφανη για την κόρη μου από τη μέρα που γεννήθηκε

«Έχει καταφέρει πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα», λέει η Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου έδωσαν κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δική της πορεία, τονίζοντας πως θέλει η κόρη της να μάθει μέσα από τα δικά της λάθη.

Εβελίνα, την παρακολουθείς καθημερινά στη Γη της ελιάς;

Ναι, βέβαια. Δεν έχω παρακολουθήσει τις δικές μου σειρές, αλλά την Αφροδίτη δεν τη χάνω. Γιατί είμαι μαμά! Και είμαι περήφανη για εκείνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει καταφέρει πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα και γενικά η Αφροδίτη είναι ένα παιδί που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, το πετυχαίνει. Και το βασικότερο είναι πως είναι πολύ γενναία, γιατί ακόμη και αν φοβάται κάτι, θα πάει κόντρα στον φόβο της. Κι αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο.

Με τον Αντρέα Γεωργίου, τον σκηνοθέτη της σειράς, έχετε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Σήκωσες το τηλέφωνο να του πεις «πρόσεχε το κορίτσι μου;».

Όχι, δεν είμαι τέτοιου είδους μαμά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να την προστατεύσω προκαταβολικά, αλλά τη στιγμή που θα χρειαστεί εννοείται πως θα είμαι εκεί. Ξέρεις τι γίνεται; Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει από τα λάθη του. Για παράδειγμα, η δική μου πορεία είχε πάρα πολλά λάθη. Τσεκαρίστηκα, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου, ξανασηκώθηκα.

Θέλω λοιπόν και η Αφροδίτη να μάθει μέσα από τα δικά της λάθη. Το να είμαι υπερπροστατευτική μαζί της δεν θα της κάνει καλό. Έχω βέβαια και απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της, έτσι; Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνη και ώριμη για να διαχειριστεί τα πάντα.

Media Τελευταίες ειδήσεις