Δευτέρα, 26 Φεβ.
14oC Αθήνα

Εύα Λονγκόρια: Πρωταγωνίστρια σε δραματική ισπανική σειρά

Εύα Λονγκόρια: Πρωταγωνίστρια σε δραματική ισπανική σειρά

Η αγαπημένη ηθοποιός Eva Longoria πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά, μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για ισπανική τηλεοπτική σειρά και μάλιστα δραματική. Η ίδια θα παίξει στο πλευρό της σπουδαίας ισπανίδας ηθοποιού Carmen Maura. 

Ο τίτλος της νέας δραματικής σειράς που θα πρωταγωνιστήσει η ηθοποιός Eva Longoria «Land of Women – La tierra de las mujeres» που αποτελείται από έξι επεισόδια που θα προβληθούν στην Apple TV+.

Σε σενάριο των Ραμόν Κάμπος (Ramón Campos) και Τζέμα Ρ. Νέιρα (Gema R. Neira) η σειρά αφηγείται την ιστορία της Γκαλά (Λονγκόρια), μιας νοικοκυράς από τη Νέα Υόρκη που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι της, αφού ο σύζυγός της, τους εμπλέκει σε οικονομικές ατασθαλίες.

Μαζί της στο ταξίδι είναι η ηλικιωμένη μητέρα της Τζούλια (Μάουρα) και η 18χρονη κόρη της. Μετακομίζουν στη Βόρεια Ισπανία, στην ίδια πόλη από την οποία έφυγε η μητέρα της πριν από 50 χρόνια, δίνοντας όρκο στον εαυτό της να μην επιστρέψει ποτέ στις ΗΠΑ. Το νέο τους ξεκίνημα με νέες ταυτότητες αποδεικνύεται περίπλοκο, γιατί εκεί τα μυστικά εύκολα αποκαλύπτονται.

Η προπαραγωγική διαδικασία των γυρισμάτων είναι ήδη σε εξέλιξη στην Ισπανία.

Τη σκηνοθεσία έχει ανέλαβε ο Κάρλος Σέντες (Carlos Sedes) και θα γυριστεί στα αγγλικά και στα ισπανικά, σύμφωνα με το Deadline.

Media Τελευταίες ειδήσεις