Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ευαγγελία Μουμούρη: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της

Ευαγγελία Μουμούρη: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της

Η αγαπημένη ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και προτιμάει να απασχολεί με τη δουλειά της μέσα από τις σειρές και τις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει.

Αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει με τον επί χρόνια σύζυγό της, Αλέξανδρο Μαμμόπουλο.

Η Ευαγγελία Μουμούρη αποφάσισε να κάνει μία… εξαίρεση, και δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ολλανδός αποικιοκράτης με την ιθαγενή μουλατα του. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΥΑ ΟΥΑ. @alexandros.mammopoulos», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Ευαγγελία Μουμούρη είχε αναφερθεί στον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από το επεισοδιακό σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν μεταξύ τους.

«Μείναμε πρώτη φορά πολλές ώρες μαζί στο σπίτι στην καραντίνα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν τότε με τον Κρατερό Κατσούλη στο θέατρο και μου λέει ότι η Άση Μπήλιου θα μου πει μια ημερομηνία.

Λέω, λοιπόν, στον σύζυγό μου: “9 Δεκεμβρίου είναι καλή ημέρα, θα πάμε να κάνουμε το σύμφωνο”», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ευαγγελία Μουμούρη.

Media Τελευταίες ειδήσεις