Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν ήταν μέσα στα σχέδιά μου η τηλεόραση»

Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν ήταν μέσα στα σχέδιά μου η τηλεόραση»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου στο Love it και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και φυσικά αναφέρθηκε στην μικρή της πορεία στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Μανωλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «»το κεφάλαιο τηλεόραση δεν ξέρω αν έχει κλείσει οριστικά αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια μου. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση».

Για ποιο λόγο, όμως, έβαλε αυτήν την τελεία η Ευγενία Μανωλίδου στην τηλεόραση; «Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση».

«Το 2016 ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική. Κάποια στιγμή είχα κουραστεί πάρα πολύ και για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε και να μείνουμε στην Αμερική γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα πάρα πολύ και προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι να φύγουμε. Δεν ένιωσα, όμως, απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά τον καλλιτέχνη ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά με την αξία σου» τόνισε, σε άλλο σημείο, η μαέστρος στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

«Η μουσική έχει σταματήσει για εμένα. Είναι κάτι το οποίο χρειάζεται την αμέριστη σου προσοχή, συγκέντρωση και δουλειά. Όταν φτάνεις στα επίπεδα που είχα φτάσει εγώ, τουλάχιστον στη συμφωνική μουσική, δεν μπορείς να μπορείς να παίξεις πιάνο δυο τρεις ώρες την ημέρα και να τελειώσει εκεί».

Media Τελευταίες ειδήσεις