Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εύη Αδάμ: «Προσπάθησα πολύ για το γάμο μου»

Εύη Αδάμ: «Προσπάθησα πολύ για το γάμο μου»

Πολλά τα θέματα που έχει και αυτό το Σαββατοκύριακο, 5 με 7 το απόγευμα, το «Join Us».

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ συναντά την Ελένη Καστάνη στη λαϊκή και τον Μάριο Ιορδάνους, ο οποίος αποκαλύπτει το δικό του manifesto στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Επίσης, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει hot dog και γλυκιά πίτσα, ενώ η​ Σάντρα Βουτσά​ δίνει συμβουλές για τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Αύριο μάλιστα, στο επεισόδιο της Κυριακής, η Εύη Αδάμ μιλά για το διαζύγιο με τον Λάμπη Λιβιεράτο, δηλώνοντας πως αν κι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, έχουν όχι έναν, αλλά δύο κοινούς σκοπούς: την ευτυχία των δύο παιδιών τους. Η Εύη Αδάμ κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και απαντά στις ερωτήσεις της μπροστά στην κάμερα του «Join Us» για το τέλος της σχέσης της με τον Λάμπη Λιβεριάτο αλλά και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

«Η μεγάλη μου κόρη είχε εκφράσει τρομερή δυσαρέσκεια προς το άτομό μου τα τελευταία δύο χρόνια μέσα στο γάμο. Τον αμέσως επόμενο χρόνο ήταν πολύ πιο κοντά μου. Ένιωθε ότι είχα γίνει ένα τέρας. Μου είπε: “Πέρσι και πρόπερσι δεν μου άρεσες, αλλά τώρα είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου”», εξομολογείται, ενώ τονίζει πως «όταν ηρεμεί μια κατάσταση όλοι παραδέχονται ότι είναι τρεις φορές καλύτερα. Εγώ προσπάθησα πολύ για το γάμο μου. Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια»!
Με ειλικρίνεια, χωρίς υπεκφυγές, η Εύη Αδάμ λέει πως «όλα έχουν μια ημερομηνία λήξης, αρκεί να τη γνωρίζουμε εγκαίρως. Εγώ έπρεπε οπωσδήποτε να συνυπάρξω με τον Λάμπη, γιατί βγήκαν αυτά τα δύο καταπληκτικά παιδιά. Δεν έχει καμία σημασία αν κάποτε υπήρχε ένα συναίσθημα που τελείωσε. Πάμε παρακάτω. Έχουμε πολλά να ζήσουμε. Τώρα θα ζήσουμε τους έρωτες των κοριτσιών μας. Έχουμε άλλες δουλειές», συμπληρώνει με την ψυχραιμία που φέρνει ο χρόνος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε