Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ευριδίκη Βαλαβάνη – Survivor: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Ευριδίκη Βαλαβάνη – Survivor: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι μία από τους 4 υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor. Το ενδιαφέρον για το ριάλιτι ξεπερνά κάθε προσδοκία των υπευθύνων, και οι συμμετέχοντες είναι το αντικείμενο σχολιασμού όλων.

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται -ακόμη- στον Άγιο Δομίνικο είναι η Ευριδίκη Βαλαβάνη. Η σέξι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media. Ο λόγος που είπε “ναι” στο Survivor η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων “καταστάσεων”, το θεωρεί μια εξαιρετική εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τα όριά της.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη, ένα κορίτσι με σώμα καλογυμνασμένο, έτοιμο να αντέξει κάθε κακουχία και να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, κερδίζει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Μάλιστα, στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ήταν αυτή που κατάφερε να ισοφαρίσει, και εν συνεχεία να δώσει το προβάδισμα νίκης στον αγώνα επάθλου.

Η αποχώρηση από το Survivor

Σήμερα αποχωρεί από το Survivor ένας από τους Ευριδίκη Βαλαβάνη, Κώστα Κοκκινάκη, Λάουρα Νάργες και Μπο. Οι Διάσημοι έχουν αρχίσει πλέον να ανησυχούν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, καθώς θα χάσουν έναν ακόμα παίκτη τους.

Πριν όμως ανακοινωθεί ποιός παίκτης αποχωρεί, διάσημοι και μαχητές δίνουν σκληρή μάχη στον στίβο για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στην αρένα και πέφτουν κορμιά για να κερδίσουν το αγώνισμα πριν οδηγηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν όλοι ποιος παίκτης των διασήμων αποχωρεί από το Survivor.

Ευριδίκη Βαλαβάνη και Μπο σχολιάζουν για την ψηφοφορία… “Βλέπω ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η ζυγαριά είναι μία από εδώ και μία από εκεί. Όταν αναζητάς πάντα κάτι παραπάνω κάνει και ένα βήμα αναγκαστικά γιατί πιέζεις τον εαυτό σου, βάζεις την ψυχή σου”. Η Ευριδίκη Βαλαβάνη από την πλευρά της εξηγεί πως στεναχωριέται που υπάρχουν πιθανότητες να αποχωρήσει. “Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και στεναχωριέμαι…” λέει η Λάουρα Νάργες, με τον Κώστα Κοκκινάκη να σχολιάζει πως όσο πλησιάζει το παιχνίδι στο τέλος όλοι σκεφτόμαστε…”.

Δείτε μερικές από τις πιο σέξι πόζες που έχει ανεβάσει η Ευριδίκη Βαλαβάνη στο instagram!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε