Media

Ευρυδίκη: Ήταν κρίμα που δεν προκριθήκαμε τότε στην Eurovision, μας άξιζε να περάσουμε

“Με το Comme Ci Comme Ca ήταν η διαφορά απ’ τη γη ως τον ουρανό και όσον αφορά τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα τραγούδι” δήλωσε η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision με την Κύπρο το 2007 και τον αποκλεισμό της.

«Έβλεπα τελευταία τα παιδιά που κάνουν τις πρόβες τους για τη Eurovision. Όλοι με ρωτάνε αν θα ξαναπήγαινα και τους λέω όχι.

Πέρα από το ότι έχω πάει πολλές φορές, όταν ήμουν πιο μικρή είχα την αγωνία αλλά δεν με επηρέαζε. Ήταν η άγνοια κινδύνου», ανέφερε η Ευρυδίκη.

«Τώρα έχω μεγαλύτερο άγχος, περισσότερο τρακ και δεν θα το άντεχα νομίζω», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Οι πρώτες φορές σε σχέση με την τελευταία το 2007 είχαν τεράστια διαφορά. Το ’92-’94 ήταν ακόμα με τη ζωντανή ορχήστρα, δεν υπήρχαν τα social για να υπάρχει αυτή η καθημερινή ενημέρωση και τα στοιχήματα», περιγράφει η Ευρυδίκη στη συνέχεια.

«Με το Comme Ci Comme Ca ήταν η διαφορά απ’ τη γη ως τον ουρανό και όσον αφορά τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα τραγούδι. Ήταν κρίμα που δεν προκρίθηκε, μας άξιζε να περάσουμε», τονίζει για τον αποκλεισμό της Κύπρου το 2007.

Σημειώνεται πως η Ευρυδίκη έχει βρεθεί στη σκηνή της Eurovision έξι συνολικά φορές. Τρεις συμμετέχοντας στα φωνητικά (1983, 1986, 1987) και τρεις ως διαγωνιζόμενη με την Κύπρο (1992, 1994, 2007).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας