Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ευρυδίκη: Ήταν κρίμα που δεν προκριθήκαμε τότε στην Eurovision, μας άξιζε να περάσουμε

Ευρυδίκη: Ήταν κρίμα που δεν προκριθήκαμε τότε στην Eurovision, μας άξιζε να περάσουμε

“Με το Comme Ci Comme Ca ήταν η διαφορά απ’ τη γη ως τον ουρανό και όσον αφορά τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα τραγούδι” δήλωσε η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μίλησε για την συμμετοχή της στην Eurovision με την Κύπρο το 2007 και τον αποκλεισμό της.

«Έβλεπα τελευταία τα παιδιά που κάνουν τις πρόβες τους για τη Eurovision. Όλοι με ρωτάνε αν θα ξαναπήγαινα και τους λέω όχι.

Πέρα από το ότι έχω πάει πολλές φορές, όταν ήμουν πιο μικρή είχα την αγωνία αλλά δεν με επηρέαζε. Ήταν η άγνοια κινδύνου», ανέφερε η Ευρυδίκη.

«Τώρα έχω μεγαλύτερο άγχος, περισσότερο τρακ και δεν θα το άντεχα νομίζω», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Οι πρώτες φορές σε σχέση με την τελευταία το 2007 είχαν τεράστια διαφορά. Το ’92-’94 ήταν ακόμα με τη ζωντανή ορχήστρα, δεν υπήρχαν τα social για να υπάρχει αυτή η καθημερινή ενημέρωση και τα στοιχήματα», περιγράφει η Ευρυδίκη στη συνέχεια.

«Με το Comme Ci Comme Ca ήταν η διαφορά απ’ τη γη ως τον ουρανό και όσον αφορά τον τρόπο που παρουσιάζεται ένα τραγούδι. Ήταν κρίμα που δεν προκρίθηκε, μας άξιζε να περάσουμε», τονίζει για τον αποκλεισμό της Κύπρου το 2007.

Σημειώνεται πως η Ευρυδίκη έχει βρεθεί στη σκηνή της Eurovision έξι συνολικά φορές. Τρεις συμμετέχοντας στα φωνητικά (1983, 1986, 1987) και τρεις ως διαγωνιζόμενη με την Κύπρο (1992, 1994, 2007).

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις