Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα στο Survivor, με πόνεσε, με τσάκισε

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα στο Survivor, με πόνεσε, με τσάκισε

«Με πόνεσε και με τσάκισε αυτό που έγινε με τον Βαλάντη, αλλά τον έχω συγχωρήσει», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Μίλησε στην κάμερα του “Love it” και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως έχει ήδη συγχωρήσει τον Βαλάντη.

«Ήθελα να φτάσω μέχρι την ένωση. Η Βρισηίδα με εμπιστευόταν και δεν είχε καταφέρει να έρθει κοντά με τα άλλα παιδιά. Όταν τη γνώρισα κατάλαβα πως είναι ένα μεγάλο παιδί που όταν χάνει κλαίει και δεν έχει αυτοσυγκράτηση.

Πιστεύω ότι τώρα που έφυγα θα γνωρίσουν τον πραγματικό χαρακτήρα της και θα την αγκαλιάσουν. Ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί και όχι αδίκως, λόγω της συμμετοχής μου στο My Style Rocks. Στην τηλεόραση το τόσο γίνεται τόσο.

Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από το Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και ποια είναι στ’ αλήθεια η Ευρυδίκη», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε στη συνέχεια: «Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα πολλές στιγμές έκρηξης. Όταν η Μυριέλλα είχε το φλερτ με τον Κατσαούνη, όλοι αντιδράσαμε.

Όλο αυτό με τον Γιώργο ήταν αληθινό. Είδα πολλά πρόσωπα να γελάνε και να ειρωνεύονται τον Κωνσταντίνο. Άργησα να καταλάβω πως ο Σπύρος κάνει κάποια πράγματα για λόγους στρατηγικής. Η Ναυσικά παρερμήνευσε πράγματα που της μετέφερε η Μυριέλλα. Το Survivor με έκανε να αισθανθώ σαν ένας άστεγος άνθρωπος, όταν δεν είχα τροφή ένιωθα σαν αδέσποτο ζώο».

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε για τον Βαλάντη: «Έχω συγχωρήσει τον Βαλάντη γιατί είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Μου αρέσει στους ανθρώπους να δίνω συγχώρηση γιατί δεν θέλω να υπάρχει μια φωτιά μέσα μου που με καίει.

Ακόμα και αυτό που ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα στο Survivor, που με στεναχώρησε, με πόνεσε, με τσάκισε, πλέον δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω».

Media Τελευταίες ειδήσεις