Σάββατο, 13 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν σέβεται αυτά που έχουμε περάσει

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν σέβεται αυτά που έχουμε περάσει

«Θέλω να σταματήσει να μιλάει για μένα», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου για τον πρόσφατο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση στο reality επιβίωσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Έχω ηρεμήσει, φαίνεται και στο πρόσωπό μου. Μου άρεσε η απόφαση να πάω στο Survivor για να ξεπεράσω και λίγο τον πρόσφατο χωρισμό μου. Δεν θα πω ότι τα κατάφερα αλλά είμαι σε πολύ καλύτερα επίπεδα απ’ όταν έφυγα», δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Αν μία φιλία είναι φιλία δεν… μασάει από τέτοια πράγματα, ειδικά όταν και οι δύο έχουν περάσει αυτή την εμπειρία.

Αυτό πάει να πει ότι δεν ήταν πραγματική φιλία. Θα ήθελα να πω στη Βρισηίδα να σταματήσει να βγαίνει και να μιλάει για μένα, γιατί δεν την τιμάει αυτό», τονίζει στη συνέχεια.

«Δεν σέβεται αυτά που έχουμε περάσει, γιατί δε μου δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε. Εγώ δεν ξεπουλήθηκα για ένα παιχνίδι.

Την ίδια άποψη είχα για αυτόν τον άνθρωπο (Σπύρο Μαρτίκα) και πριν, δεν έκανα κωλοτούμπα», ξεκαθαρίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Ο Τάκης μπορεί να είναι ένας οξύθυμος άνθρωπος κάποιας ηλικίας, να βλέπει αλήθειες και να τις λέει αλλά πρέπει να σκεφτούμε και τους υπόλοιπους, που μπορεί να μη θέλουν να τον ακούνε.

Είναι ξεκάθαρα παιχνίδι ψυχολογίας, όχι δύναμης», σχολιάζει για το Survivor All Star η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις