Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το παράπονο για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και το «καρφί» για την παραγωγή του Survivor

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το παράπονο για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και το «καρφί» για την παραγωγή του Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε, πριν από μερικές ημέρες, από το Survivor All Star και σήμερα (16.03.2023) βρέθηκε στο «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε τόσο για την (πρώην;) φίλη της Βρισηίδα Ανδριώτου όσο και για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Κάνοντας την… αυτοκριτική της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε ότι ίσως μερικές φορές η συμπεριφορά τη ήταν τοξική, ενώ σε ό,τι αφορά στη Βρισηίδα Ανδριώτου είπε πως δεν έχουν μιλήσει και μάλλον δεν… πρόκειται.

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τη Βρισηίδα. Μου είχε στείλει την Τετάρτη ότι θέλει να βρεθούμε μόλις γυρίσω και την Παρασκευή μου έγραφε ότι “δεν θέλω ούτε την καλημέρα σου” και διάφορα άλλα. Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα, δεν έχει παραδοθεί», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Θα ήθελα η Βρισηίδα να μου δώσει την ευκαιρία να έχουμε μια συζήτηση γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Οφείλει να με ακούσει».

 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη που είχε αποκαλύψει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Survivor All Star, με ποια παίκτρια που δεν είναι τώρα στο παιχνίδι είχε σχέση ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πριν μπει στο παιχνίδι.

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες» ανέφερε και μετά περιέγραψε πως αποκάλυψε το όνομα της πρώην παίκτριας, αφήνοντας «καρφιά» για την παραγωγή του Survivor.

«Ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε “έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ”. Εκείνος λέει “ναι έχω κάνει”. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά.

 

Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ.

Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο».

Media Τελευταίες ειδήσεις