Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ελένη Βιτάλη: Έχουμε καταντήσει να είναι της μόδας η αγένεια

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Ελένη Βιτάλη: Έχουμε καταντήσει να είναι της μόδας η αγένεια

Οι δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές μέρες η Ελένη Βιτάλη προκάλεσαν αίσθηση. Όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε, δεν έκρυψε ότι διαφωνεί με το ύφος. 

«Αναρωτιέμαι, βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ, γιατί πήγαν σχολείο, για να πάνε εκεί να κάνουν τις γλάστρες;», είχε δηλώσει η Ελένη Βιτάλη, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει πως η αγένεια φαίνεται να έχει γίνει της μόδας και αυτό δεν της αρέσει. 

«Δεν μου αρέσει, πλέον έχουμε καταντήσει να είναι της μόδας η αγένεια. Πρέπει κάπου να σταματήσει όλο αυτό. Έχεις την άποψή σου, μπορείς να την πεις, αλλά με ευγένεια», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σε ερώτηση για την Ελένη Βιτάλη.

Η Ελένη Βιτάλη είπε μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι»: Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ.

Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το Γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά.

Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;».

  

Σε άλλη ερώτηση, όσον αφορά στο επαγγελματικό της μέλλον, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, είναι πολύ νωρίς. Περνάω πολύ καλά σε αυτή την εκπομπή και θα ήθελα να συνεχίσω».

Media Τελευταίες ειδήσεις