Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης

«Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος, ενώ είχα πάρει κιλά», λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος μίλησε για τη δημοσιότητα, την ψυχοθεραπεία και το θέμα της εγκυμοσύνης που τόσο την ενοχλεί.

«Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή. Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος, ενώ είχα πάρει κιλά. Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης».

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο. Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε. Στη δουλειά δεν είναι εύκολες πάντα οι σχέσεις με τις γυναίκες. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή».

 

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε για το Survivor: «Η μητέρα μου ήθελε να πάω Survivor, ο πατέρας μου όχι. Το πρώτο Survivor με στιγμάτισε. Έμαθα απο το survivor να μην πετάω φαγητό».

Media Τελευταίες ειδήσεις