Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φαίη Ξυλά: «Η μόνη σχέση που μπορώ να μιλήσω είναι με τον πατέρα του γιου μου»

Φαίη Ξυλά: «Η μόνη σχέση που μπορώ να μιλήσω είναι με τον πατέρα του γιου μου»

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και στον Πάνο Ζόγκα για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά αλλά και για το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Έχεις κάνει κι εσύ σχέση με νεότερο άνδρα. Σε απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας; Ή μήπως σε έκανε να νιώσεις πιο ανανεωμένη;

Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα.

Πώς ένιωσες με τη διάλυση του γάμου σου έπειτα από 15 χρόνια; Ήταν μια δύσκολη απόφαση ή κάτι που ήρθε σταδιακά με τον καιρό;

Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ.

Είσαι έτοιμη να ξαναρχίσεις τη ζωή σου; Θα σκεφτόσουν έναν δεύτερο γάμο ή ένα παιδί;

Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις