Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Φαίη Ξυλά: Μετά το metoo τα θύματα αισθάνονται πιο ασφαλή να αντιδράσουν

Φαίη Ξυλά: Μετά το metoo τα θύματα αισθάνονται πιο ασφαλή να αντιδράσουν

Για όλους και για όλα μίλησε η Φαίη Ξυλά στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Την Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η Φαίη Ξυλά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε τόσο στο κίνημα metoo και όσα ήρθαν το τελευταίο διάστημα στο φως της δημοσιότητας όσο και στην οικογένειά της.

«Αλαζονεία υπάρχει παντού, όχι μόνο στο θέατρο. Το θέμα είναι να εξυγιανθούν και οι υπόλοιποι χώροι. Το θέατρο για μένα είναι ένας χώρος με πολλά λαμπερά και χαρισματικά πλάσματα που δεν μπορούν να επισκιαστούν με τρεις μεμονωμένες περιπτώσεις ίσως και κάποιες άλλες που δεν γνωρίζουμε.

Θεωρώ ότι ήταν πολύ τολμηρό εκ μέρους των ανθρώπων του θεάτρου να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο να εξυγιάνουν τον χώρο, και νομίζω βλέπω μία διαφορά προς το καλύτερο.

Μέσα σε όλο αυτό το δύσκολο που συνέβη, υπήρχε η πρόσβαση στα μέσα, είναι ένας χώρος που τα τραβάει. Υπό αυτήν την έννοια, ήταν πιο εύκολο.

Ελπίζω ότι θα λειτουργήσει και στους υπόλοιπους χώρους γιατί θεωρώ ότι αυτά υπάρχουν παντού. Μετά το #Metoo υπάρχει μία ηρεμία, με όλη τη δυσκολία που υπήρχε για όλους μας. Πια τα θύματα αισθάνονται πιο ασφαλή να αντιδράσουν, είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε επίσης και στην οικογένειά της: «Είμαι όπως είμαι και γενικότερα σαν άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να είμαι αυστηρή.

Συζητάω πολύ, παίζω πολύ, υπολογίζω πάρα πολύ τη γνώμη του. Θέλω να τα ξέρει όλα, να του τα αναλύω όλα. Προσπαθώ να μην τον κακομαθαίνω και να υπάρχουν κάποια όρια γιατί αυτά παρέχουν και ασφάλεια».

Media Τελευταίες ειδήσεις