Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Φαίη Σκορδά: Ολοκληρώνεται πρόωρα φέτος η πρωινή εκπομπή της

Φαίη Σκορδά: Ολοκληρώνεται πρόωρα φέτος η πρωινή εκπομπή της

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά το «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ ρίχνει πρόωρα αυλαία για φέτος και ολοκληρώνεται πολύ νωρίς.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά αναμενόταν να… κατεβάσει ρολά για το καλοκαίρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα όμως, με σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», τα σχέδια άλλαξαν και το «Πρωινό μας» θα ρίξει αυλαία αυτή την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Η Φαίη Σκορδά και οι συντελεστές της εκπομπής ενημερώθηκαν και επίσημα χθες από τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού προγράμματος του ΣΚΑΪ ότι το «Πρωινό μας» θα τελειώσει μία εβδομάδα νωρίτερα.

Τα σενάρια ανέφεραν ότι η απόφαση του καναλιού για το φετινό πρόωρο κλείσιμο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά έγινε για έναν συγκεκριμένο λόγο.

«Επειδή από τα στούντιο στα Μελίσσια έβγαιναν στον αέρα τρεις εκπομπές, οι “Αταίριαστοι”, το “Καλό Μεσημεράκι” και το “Πρωινό μας” και τώρα έχει μείνει μόνο η τελευταία, θέλησαν να εξοικονομήσουν χρήματα από το μπάτζετ. Έτσι δεν θα δούμε τους φιναλίστ του Survivor σε κάποια από τις εκπομπές του σταθμού», είπε δημοσιογράφος της εκπομπής του «Mega Καλημέρα».

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια άλλη διάσταση και αναρωτήθηκε αν το πρόωρο φινάλε οφείλεται στα συμβόλαια κάποιων συντελεστών της εκπομπής, τα οποία ολοκληρώνονται αύριο, 5 Ιουλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις