Media

Φαίη Σκορδά: Το μήνυμα με το «Ταξίδι» της Μαρίνας Σπανού – «Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή»

«Με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε το 2024, ήταν το τραγούδι της έναρξης της εκπομπής», είπε η Φαίη Σκορδά στο Buongiorno
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για μία τελευταία φορά μας καλωσόρισε σήμερα το πρωί (26/6/2026) η Φαίη Σκορδά στο Buongiorno μέσα από τη συχνότητα του MEGA, μετά την ανακοίνωση ότι η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Ξεκινώντας με το τραγούδι «Ταξίδι» της Μαρίνας Σπανού σαν μουσική υπόκρουση, η Φαίη Σκορδά είχε μια σύντομη κουβέντα με τους στενούς της συνεργάτες στην εκπομπή που ξεκίνησε ο το 2024.

«Δυναμώστε λίγο το τραγούδι! Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Θέλω να πω ότι με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε το 2024. Ήταν το τραγούδι της έναρξης αυτής της εκπομπής», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Και σήμερα μαζί μας θα είναι η αγαπημένη Μαρίνα Σπανού, εδώ στην εκπομπή, για να κλείσουμε μαζί», συμπλήρωσε, ακόμα στην έναρξη της τελευταίας ημέρας της εκπομπής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα