Media

Βασίλης Κούκουρας: «Ακόμα με φωνάζουν “Μάνθο Φουστάνο” στον δρόμο»

Ο ρόλος του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» τον έχει σημαδέψει
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βασίλης Κούκουρας υποδύθηκε με επιτυχία τον Μάνθο Φουστάνο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» και ομολόγησε ότι ο κόσμος τον αποκαλεί ακόμα με το όνομα του ρόλου του.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno». Τα όσα είπε ο Βασίλης Κούκουρας για τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβλήθηκαν την Πέμπτη (25.06.2026). 

«Προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός στις προτάσεις που μου έρχονται με την πάροδο των χρόνων. Δεν είναι εύκολο στον χώρο τον δικό μας να κάνεις επιλογή γιατί υπάρχει και το θέμα της επιβίωσης», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ακόμα δεν έχει τελειώσει το να με φωνάζουν “Μάνθο Φουστάνο” στον δρόμο. Είναι ευχάριστο να σε θυμούνται με έναν ρόλο ο οποίος έχει καταγραφεί στη συνείδηση τους. Από τον Μάνθο Φουστάνο έχω φύγει εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε ακόμα ο Βασίλης Κούκουρας.

«Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχω κάνει πολύ ωραία πράγματα. Η έκπληξη των θεατών είναι όταν μου λένε “δεν είσαι εσύ αυτό που ξέραμε” και αυτό, για μένα, είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο», ανέφερε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη