Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Γιώργος Λιανός με πρότεινε συνέχεια για δουλειά, του το χρωστάω»

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Γιώργος Λιανός με πρότεινε συνέχεια για δουλειά, του το χρωστάω»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Στην εκπομπή «Fay’s time» βρέθηκε ο Φάνης Λαμπρόπουλος που θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, «My man can». Ο παρουσιαστής μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση από το 2011 έως σήμερα, την οποία βοήθησε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε στη Φαίη Σκορδά σήμερα (16.04.2024), αναφορικά με τη νέα του δουλειά στο ρόλο του παρουσιαστή της εκπομπής «My man can». Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο συνάδελφος και φίλος του Γιώργος Λιανός τον είχε προτείνει πολλές φορές ώστε να του κάνουν πρόταση από την τηλεόραση για δουλειά. «Του το χρωστάω», ανέφερε ο Λαμπρόπουλος.

«Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις από την τηλεόραση. Με καλούσαν και πίναμε καφέ, κανένας δεν με έπαιρνε για δουλειά, για κάποιον λόγο στραβώθηκαν στον ΣΚΑΪ και σου λέει ας τον πάρουμε. Έβαλε πολύ το χέρι του ο Γιώργος Λιανός, με πρότεινε συνέχεια, είπε τα καλύτερα λόγια, του χρωστάω. Είμαστε φίλοι, ο Γιώργος νομίζει ότι επειδή κάνουμε παρέα και περνάμε καλά θα είμαι κι έτσι στην τηλεόραση. Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν την εκπομπή!», δήλωσε αρχικά.

«Τα γυρίσματα γίνονται στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί είναι τα στούντιο», πρόσθεσε.

«Είναι ένα παιχνίδι που έρχονται παρέες, είναι ζευγάρια και κάνουν δοκιμασίες μαζί. Φιλοδοξώ να πάρω την οικογένειά μου μαζί για διακοπές, θα δούμε», εξήγησε.

Τέλος είπε για τα παιδιά του και για τουρς προβληματισμού που έχει: «Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο με τα παιδιά είναι ότι ποτέ δεν θα κάνει αυτό που θα του πεις. Και πρέπει να αλλάξεις εσύ σαν άνθρωπος, να γίνεις σωστός άνθρωπος».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις