Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φάρμα – Δήμος Περπερίδης: Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση

Φάρμα – Δήμος Περπερίδης: Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Δήμος Περπερίδης, και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Τι αποκάλυψε για τους συμπαίκτε του.

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Δήμο Περπερίδη για όσα γίνονται στη Φάρμα. Ο Δήμος αρχικά ρωτήθηκε για το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Τότε ο πρώην παίκτης της Φάρμας ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μία παίκτρια στο reality που έχει ερωτικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι για συμφεροντολογικούς λόγους, ενώ έξω από το παιχνίδι έχει σχέση.

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι…

ΟΚ! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι.

Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα, αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Περπερίδης.

Ο Δήμος Περπερίδης ανέφερε στη συνέχεια: «Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους. Και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση.

Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο.

Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα».

Media Τελευταίες ειδήσεις