Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Φεύγει από το “Σόι”

Φεύγει από το “Σόι”

Είναι μία από τις καινούργιες σειρές της φετινής σεζόν αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές. Η σειρά “Το σόι σου” σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και μαζί με τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” είναι από τα δυνατά όπλα του ALPHA στη μάχη της τηλεθέασης.

Αυτές τις μέρες μάλιστα ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα αλλά με μία βασική αλλαγή, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποχωρεί από αυτήν ο σκηνοθέτης της, Νίκος Ζαπατίνας. Ο λόγος αποχώρησης του πολύ γνωστού σκηνοθέτη από το “Σόι” είναι ότι θέλει να ασχοληθεί με τη συγγραφή του σεναρίου για την καινούργια κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει.

Οι σχέσεις του με τα στελέχη του ALPHA είναι άριστες, αλλά ο Νίκος Ζαπατίνας σκοπεύει να ξεκινήσει πριν από το καλοκαίρι τα γυρίσματα για την καινούργια του ταινία και θέλει τους επόμενους μήνες να ολοκληρώσει το σενάριό της.

Τα καθημερινά γυρίσματα όμως για το “Σόι” δεν του αφήνουν το χρόνο που θέλει και έτσι πριν από καιρό σε συνεννόηση με τα στελέχη του ALPHA αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τη σκηνοθεσία στη σειρά αναλαμβάνει ο Γιώργος Σιούγας, που τελευταία μετέφερε στον κινηματογράφο ένα από τα καλύτερα ελληνικά θεατρικά έργα των τελευταίων ετών, το “Γάλα” του Βασίλη Κατσικονούρη.

Τώρα καλείται να βάλει σε… τάξη το “Σόι” σκηνοθετώντας για τον ALPHA τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλο Ορκόπουλο, Γιώργο Γιαννόπουλο, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτη Ηλία, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνη, Γιάννη Δρακόπουλο, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμη Ζησάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Γωγώ Καρτσάνα. Τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο επεισοδίων της σειράς θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες με σκοπό να κάνει και πάλι τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του ALPHA και να παρακολουθούν τη σειρά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε