Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Φιλαράκια: Τα 25 πιο επικά επεισόδια της εμβληματικής σειράς

Φιλαράκια: Τα 25 πιο επικά επεισόδια της εμβληματικής σειράς

Όταν τα “Φιλαράκια” έκαναν πρεμιέρα στο NBC πριν από 25 περίπου χρόνια, κάνενα μέλος του καστ δεν γνώριζε αν πρόκειται να συμμετέχει και σε δεύτερο επεισοδιο, δεδομένου ότι το “πιλοτικό” επεισόδιο θα μπορούσε να μην έχει επιτυχία και η σειρά να μείνει στα “αζήτητα”.

Προφανώς έκαναν λάθος, καθώς 21 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ να συναντιούνται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη.

Ήταν η αρχή ενός πολιτιστικού φαινομένου, και τώρα, 25 χρόνια αργότερα, εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως εξακολουθούν να παρακολουθούν τις ιστορίες της Ρέιτσελ, της Μόνικα, της Φοίβης, του Τσάντλερ, του Ρος και του Τζόι, τους έξι φίλους που η συνδημιουργός της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν, είχε παρομοιάσει με τους Beatles, δεδομένου ότι όλοι έχουν έναν αγαπημένο, και όποιον επιλέγουν λέει κάτι για τον χαρακτήρα τους.

Toυς αγαπάμε όλους πολύ για να επιλέξουμε έναν, μπορούμε ωστόσο να επιλέξουμε τα 25 καλύτερα επεισόδια (από τα 236 συνολικά) της εμβληματικής σειράς.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις