Media

Φίλιππος Σοφιανός: Η μάτσο αντίληψη του προηγούμενου αιώνα πρέπει να εκλείψει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απόλυτα σαφής σε όσα εξέφρασε ο Φίλιππος Σοφιανός στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ.

Απέναντι από τον Φίλιππο Σοφιανό βρέθηκε την Πέμπτη ο Νίκος Μουτσινάς όπου και εστίασε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή, τις θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές αλλά και στις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

«Η σεξουαλική παρενόχληση γυρνοβολάει παντού: στις τράπεζες, στον δημόσιο τομέα, στους δημοσιογράφους. Μην κοιτάς που δεν ακούγονται» ανέφερε ο Φίλιππος Σοφιανός και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να καταλήξουμε σε έναν στοιχειώδη κώδικα δεοντολογίας.

Η πατριαρχική, μάτσο αντίληψη του προηγούμενου αιώνα πρέπει να εκλείψει. Βέβαια, μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ. Μη φτάσουμε σε ένα σημείο που θα σε κοιτάξω κάπως περίεργα και θα μου πεις μου την πέφτεις«.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους 4 γάμους που έχει κάνει. «Δεν είναι ότι μου αρέσει το event του γάμου, μου αρέσει η οικογένεια, η θαλπωρή.

Πες το κατάλοιπο του πατέρα που δεν είχα από πολύ μικρός; Πάντα κυνηγούσα την οικογένεια, την ήθελα. Τα αποκαθιστούσα τα κορίτσια πάντα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΡΤ: «Η Ελλάδα στα μουσεία του κόσμου» – Η νέα εκπομπή του Κώστα Λασκαράτου
Η σειρά ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από την ΕΡΤ1, είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό και αναζητά τις ιστορίες και τα πρόσωπα που συνδέουν την Ελλάδα με σημαντικά μουσεία του κόσμου
Λασκαράτος, εκπομπή ΕΡΤ
Τίνα Μιχαηλίδου σε Σοφία Βούλτεψη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Δεν είμαστε κομπάρσοι παρουσιαστές»
Ένταση στην εκπομπή «Online», όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει στην ερώτηση που της είχε τεθεί – «Ούτε εγώ είμαι κομπάρσος δικός σας», απάντησε η Σοφία Βούλτεψη
Μιχαηλίδου και Βούλτεψη
5