Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φίλιππος Σοφιανός: Πάντα υπήρχε ένα νήμα που με έδενε με τη Ρίκα Βαγιάννη

Φίλιππος Σοφιανός: Πάντα υπήρχε ένα νήμα που με έδενε με τη Ρίκα Βαγιάννη

“Θεωρώ τον πρόωρο χαμό της μια πολύ σπουδαία απώλεια” εξομολογήθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Με τρυφερότητα στην απώλεια της αγαπημένης του φίλης, Ρίκα Βαγιάννη αναφέρθηκε ο Φίλιππος Σοφιανός στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη, το μεσημέρι της Κυριακής, όπως επίσης εξήγησε και τις αλλαγές που υπάρχουν πια στο φλερτ με το πέρας των δεκαετιών.

“Με την Ρίκα Βαγιάννη υπήρξαμε πολύ παραπάνω από πραγματικοί φίλοι. Η Ρίκα ήταν μια σχέση ζωής για μένα. Ήταν μια σχέση ζωής γιατί υπήρξε από τα χρόνια της σχολής του Εθνικού θεάτρου είχαμε επαφή” τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

“Ανεξάρτητα πως ο καθένας είχε διαφορετικές ζωές και διαφορετικές κατευθύνσεις, πάντα υπήρχε ένα νήμα με τη Ρίκα που με έδενε και θεωρώ τον πρόωρο χαμό της μια πολύ σπουδαία απώλεια”.

“Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σταθεί σήμερα το φλερτ που κάναμε την δεκαετία του ’80. Θα ήμασταν στη φυλακή τώρα.

Υπήρχε η ζωντανή, ανθρώπινη, εξ επαφής επικοινωνία με τους ανθρώπους. Το να απλώσεις το χέρι και να χαϊδέψεις μαλλιά, “τι ωραία που είναι τα μαλλιά σου” να πεις, δεν ήταν ποινικό αδίκημα.

Σήμερα κονεύουμε να το κάνουμε ποινικό αδίκημα” δήλωσε επίσης ο Φίλιππος Σοφιανός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha. 

Media Τελευταίες ειδήσεις