Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη αντίδραση των συνεργατών της Ελεονώρας Μελέτη για την επιστροφή της

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη αντίδραση των συνεργατών της Ελεονώρας Μελέτη για την επιστροφή της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επιστρέφει στο Mega Καλημέρα και φυσικά οι συνεργάτες της εκπομπής δεν θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για αυτήν την εξέλιξη.

Τι απάντησαν ο Κώστας Τσουρός κι η Άννα Ζηρδέλη στην κάμερα του Open Weekend και στη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα;

Κ.Τ.: Θα δείτε τι θα συμβεί. Η Φλορίντα ούτως ή άλλως είναι κομμάτι της εκπομπής. Μπορεί να έφυγε, αλλά πάντα είναι εκεί. Μπορεί να ήρθε η Άννα φέτος, αλλά μπορεί να συνδυαστεί άνετα η Άννα με την Φλορίντα.

Α.Ζ.: Θα γίνει η εκπομπή επιτέλους γυναικοκρατούμενη.

Κ.Τ.: Φυσικά και θέλω να επιστρέψει. Η Φλορίντα είναι ένας άνθρωπος από εμάς και περάσαμε μια φανταστική χρονιά. Όπως θυμάστε, είχε φύγει γιατί είχε κάποιους προσωπικούς λόγους. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την εκπομπή, το είχε ξεκαθαρίσει. Αν οι προσωπικοί λόγοι της επιτρέπουν να επιστρέψει στην εκπομπή, με πολλή χαρά θα τη δεχτούμε.

Α.Ζ.: Είναι κι η χαρά της ζωής. Τις δύο φορές που προέκυψε να έρθει -γιατί θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς- από ό,τι έχω καταλάβει κι αυτό που συζητούσαμε ήταν ότι προσπαθούσε να βρεθεί μια φόρμουλα από την αρχή. Δεν είναι ότι πέσαμε ξαφνικά από τα σύννεφα. Έχει άλλο αέρα, άλλη χημεία με τα παιδιά, είναι κι η κουμπαριά με την Ελεονώρα και νομίζω ότι θα τα πάμε φανταστικά.

Στην ερώτηση για το πως θα διαμορφωθούν οι θέσεις στην εκπομπή οι δύο δημοσιογράφοι απάντησαν με χιούμορ.

Media Τελευταίες ειδήσεις