Κυριακή, 21 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Φοίβος Παπαδάκης και Σπύρος Χατζηαγγελάκης απόψε στον Αρναούτογλου

Φοίβος Παπαδάκης και Σπύρος Χατζηαγγελάκης απόψε στον Αρναούτογλου

O νεαρός δημοσιογράφος Φοίβος Παπαδάκης και ο ταλαντούχος ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι απόψε καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την «αδελφή ψυχή» που έχει βρει στο πρόσωπο της τηλεοπτικής συντρόφου του,  Μαρίας Χάνου. 

Πώς προέκυψε η αγάπη του για τη φωτογραφία και  πώς επιλέγει τα πρόσωπα που φωτογραφίζει;

Επίσης, μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον «Γλάρο» του Τσέχωφ που θα «πετάξει» με τα φτερά της θεατρικής ομάδας του «C for Circus», αλλά και για το νέο του εγχείρημα ως επιχειρηματίας στην εστίαση. Τέλος, μοιράζεται την εμπειρία που έζησε μετά την ατυχή πλάκα που έκανε στο θέατρο και  τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης υποδέχεται και τον Φοίβο Παπαδάκη.

O νεαρός δημοσιογράφος, που κάνει τα παρθενικά του βήματα στην τηλεόραση στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη, μιλάει για τη σχέση και τον θαυμασμό που έχει για τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη, εξηγεί γιατί η δημοσιογραφία ήταν μονόδρομος στη ζωή του και μοιράζεται τα «εμπόδια» που χρειάστηκε να υπερπηδήσει για να διαγράψει τη δική του επαγγελματική πορεία. Πότε βρέθηκε, για πρώτη φορά, «αντιμέτωπος» με το επώνυμό του; 

Γιατί δεν θα μπορούσε να είναι συνεργάτης με τον πατέρα του; Τέλος, εξηγεί γιατί θεωρεί ότι η  μητέρα του είναι ο «αφανής ήρωας» της οικογένειας και δηλώνει πως η δημιουργία της δικής του οικογένειας είναι στα πλάνα του.

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις