Συμβαίνει τώρα:
Media

Φοίβος Παπαδάκης: Μοιάζω πολύ στον πατέρα μου, γουστάρουμε ο ένας την παρέα του άλλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δύσκολο πράγμα σε μια σχέση πατέρα – παιδιού, αλλά σε αυτό είμαι πάρα πολύ τυχερός” είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης έδωσε συνέντευξη στο Τηλέραμα και στον Γρηγόρη Μελά. Ο δημοσιογράφος μίλησε για το πως νιώθει που πατέρας του είναι ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Είμαι πολύ υπερήφανος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, κατ’ αρχάς επειδή είναι εξαιρετικός πατέρας και κατά δεύτερον επειδή έχει υπάρξει ο καλύτερος δάσκαλος για μένα. Ήταν και είναι πάντα δίπλα μου και νιώθω πολύ τυχερός!», λέει ο Φοίβος Παπαδάκης και συνεχίζει:

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με 10 -στην κυριολεξία- τηλεοράσεις. Τα δελτία ειδήσεων ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Από ένα σημείο και μετά είχα γίνει δημοσιογράφος χωρίς να το ξέρω».

«Μοιάζω πολύ στον πατέρα μου. Είμαστε δυο άνθρωποι που κάνουμε παρέα, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, διότι γουστάρουμε ο ένας την παρέα του άλλου.

Δύσκολο πράγμα σε μια σχέση πατέρα – παιδιού, αλλά σε αυτό είμαι πάρα πολύ τυχερός. Και είμαστε και οι δύο πολύ δύσκολοι άνθρωποι, δύσκολοι περισσότερο για τους εαυτούς μας παρά για τους άλλους.

Όταν λέω ότι είμαι υπερήφανος για τον πατέρα μου, το εννοώ με όλη μου τη δύναμη. Και είναι ίσως η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που μου αφήνει.

Με έκανε τον άνθρωπο που είμαι, τον άντρα που είμαι, τον φίλο που είμαι, τον σύντροφο που είμαι και ελπίζω τον δημοσιογράφο που δουλεύω καθημερινά να είμαι και να γίνω.

Ο πατέρας μου ήταν και είναι ένας μαχητής, ένας μάγκας με την κυριολεκτική έννοια της λέξης», λέει ο Φοίβος Παπαδάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από το The Crash του Netflix: Η 17χρονη influencer Μακένζι Σιρίλα προκάλεσε τροχαίο για να σκοτώσει τους φίλους της
Το θανατηφόρο τροχαίο μετά το πάρτι αποφοίτησης συγκλόνισε το Οχάιο το καλοκαίρι του 2022 και μετατράπηκε σε υπόθεση διπλής δολοφονίας
Η Μακένζι Σιρίλα
Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Κάθε φορά που έρχεται ένα νέο πρόσωπο στην εκπομπή, ελπίζω να μην έρθει να το πάρει»
«Έχω συζητήσει για καθημερινή εκπομπή στο παρελθόν, η αλήθεια είναι αυτή, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι, μου αρέσει πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο», είπε η παρουσιάστρια
Σίσσυ Χρηστίδου