Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Φως… στη Νικολούλη για τις εκπομπές της από ξένα Μέσα

Φως… στη Νικολούλη για τις εκπομπές της από ξένα Μέσα

Κάθε Παρασκευή βράδυ ρίχνει «Φως στο τούνελ» καταφέρνοντας να ρίχνει φως σε περίεργες και δύσκολες υποθέσεις που απασχολούν το αστυνομικό δελτίο.

Το έργο της Αγγελικής Νικολούλη έχει αναγνωριστεί από πολλούς και ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές που κάθε βδομάδα δίνουν στον ALPHA υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, μετά την τελευταία εκπομπή της την προηγούμενη βδομάδα και πολλά ξένα Μέσα Ενημέρωσης, όπως η Mirror και το ITV έριξαν φως στην εκπομπή του ALPHA με εκτενή άρθρα τους. Σε αυτή την εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση του Ben Needham που ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε το 1991 από την Κω.

Η μητέρα του δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες να βρει το παιδί της και την προηγούμενη βδομάδα η Αγγελική Νικολούλη έφερε νέα στοιχεία στο φως με αποτέλεσμα οι αποκαλύψεις στην εκπομπή της να σχολιαστούν από διεθνή Μέσα.

Το «Φως στο τούνελ» έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε δεκάδες ρεπορτάζ που ανέφεραν μεταξύ άλλων τις επιτυχίες της εκπομπής και της δημιουργού της, Αγγελικής Νικολούλη, στα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας της. Έτσι για ακόμα μία φορά το «Φως στο τούνελ» δεν έφερε μόνο τηλεθέαση στον ALPHA αλλά και αναφορές από ξένα και δημοφιλή Μέσα Ενημέρωσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε