Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φωτεινή Ντεμίρη: «Διαφωνώ με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, είναι λάθος έκφραση»

Φωτεινή Ντεμίρη: «Διαφωνώ με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, είναι λάθος έκφραση»

Η Φωτεινή Ντεμίρη τοποθετείται για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία μίλησε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Ντεμίρη ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου πως «καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δυνάδελφοι που έπαιζαν σε αυτά τα σίριαλ και είναι άδικο για αυτούς. Όμως, πόσο εύκολο είναι να βλέπεις έναν βιαστή και να διασκεδάζεις μαζί του; 

Πόσο εύκολο είναι αυτό; Εγώ δεν το θέλω. Δεν μου αρέσει. Δεν το θέλει ο οργανισμός μου. Δεν μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο που είχε φερθεί τόσο άσχημα, έχει αδικήσει, έχει κάνει κακό σε κάποιον άλλον και να τον βλέπω να παίζει στην τηλεόραση και να τον δοξάζω. Ενώ ακόμα δεν έχει τιμωρηθεί κιόλας. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν μου αρέσει».

«Διαφωνώ με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν είναι αδυναμίες αυτές. Αυτό είναι βλάβη σε κάποιον άλλον, αδυναμία έχω εγώ στη σοκολάτα και στο καλό φαγητό» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας.

«Το να βλάπτεις κάποιον δεν λέγεται αδυναμία. Είναι λάθος έκφραση.

Πιθανόν να είναι φίλος της ο Πέτρος Φιλιππίδης και να θέλησε να ελαφρύνει κάπως τη θέση του. Δεν είναι αδυναμία. Είναι κακή επιβολή σε κάποιον άλλον άνθρωπο και πρέπει να τιμωρηθεί»

Media Τελευταίες ειδήσεις