Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωτεινή Ντεμίρη: Με τον Χάρη Γρηγορόπουλο ανά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί

Φωτεινή Ντεμίρη: Με τον Χάρη Γρηγορόπουλο ανά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί

“Βέβαια, έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη” δήλωσε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το γάμο της με τον Χάρη Γεωργόπουλο κι αν έχουν φτάσει ποτέ κοντά στο χωρισμό. 

Με τον υπέροχο ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Πες μου πώς γνωριστήκατε…

Με τον Χάρη είμασταν μαζί στη σχολή, ωστόσο δεν μας περνούσε καθόλου τότε από το μυαλό το να είμαστε μαζί. Κάναμε λίγη παρέα αλλά όλο έγινε σιγά σιγά. Αυτό που μας ένωσε ήταν η τέχνη. Επικοινωνούσαμε και μεταξύ μας μέσα από την τέχνη. Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα, είναι από τη φύση του έτσι. Εγώ όταν τον είδα δεν μου άρεσε αλλά στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα.

Τελικά υπάρχει η αγάπη που κρατάει για πάντα;

Η αγάπη με κρατάει για πάντα, ο έρωτας όχι. Στα τρία χρόνια το πολύ ο έρωτας φεύγει. Αν αγαπάς όμως κάποιον, τον αγαπάς για πάντα, υπάρχει στην καρδιά σου. Ακόμη κι αν χωρίσεις, όταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς.

Έχετε φτάσει ποτέ κοντά στο χωρισμό;

Βέβαια, έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη. Είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα. Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας, περνάμε καλά μαζί. Πρόσφατα πήγαμε στη Βιέννη και περάσαμε υπέροχα. Παρόλο που δεν ταιριάζουμε σε τίποτα. Είμαστε άσπρο με μαύρο.

Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς το Χάρη σε αυτή τη φάση;

Δεν θέλω να σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν θέλω να λείπουν οι άνθρωποι. Ας είμαστε μακριά αλλά να μη λείπουν. Είναι πολύ σκληρό.

Media Τελευταίες ειδήσεις