Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτεινή Ντεμίρη: Πήρα τον δικό μου δρόμο για να παλέψω για το όνειρό μου

Φωτεινή Ντεμίρη: Πήρα τον δικό μου δρόμο για να παλέψω για το όνειρό μου

«Γεννήθηκα για να είμαι ηθοποιός και αυτό ήταν πάντα το όνειρο μου», λέει η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η ηθοποιός μίλησε για το «ταξίδι» της στην υποκριτική, αλλά και για τον σύζυγό της, Χάρη Γρηγορόπουλο.

Εσείς πώς ξεκινήσατε το ταξίδι αυτό στην τέχνη, στην υποκριτική. Είχατε τελειώσει Νομική;

Ναι είχα πάρει και την άδεια του επαγγέλματος αλλά ταυτόχρονα τελείωσα και τη δραματική σχολή. Στη Νομική πήγα απλώς για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Μετά έκανα αυτό που ήθελα εγώ, δηλαδή πήρα τον δικό μου δρόμο για να παλέψω για το όνειρό μου. Γεννήθηκα για να είμαι ηθοποιός και αυτό ήταν πάντα το όνειρο μου.

Θα ήθελα να πάμε και λίγο στο προσωπικό κομμάτι. Θυμάστε τη γνωριμία σας με τον σύζυγό σας, Χάρη Γρηγορόπουλο;

Ναι βεβαίως. Με το Χάρη γνωριστήκαμε στη σχολή όταν ήμασταν μικροί. Σιγά σιγά ήρθε το δέσιμο. Στην αρχή ήμασταν αδιάφοροι ο ένας για τον άλλο. Στη συνέχεια ήρθαμε πιο κοντά, γίναμε φίλοι και αργότερα ζευγάρι. Τελικά είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Το έδειξε η ίδια η ζωή.

Η μακροχρόνια συμβίωση δύο ηθοποιών είναι εύκολη υπόθεση;

Δεν ήταν δύσκολο για μένα αυτό. Δεν ήταν πρόβλημα που κάναμε την ίδια δουλειά. Μου άρεσε και μου αρέσει. Είμαστε και οι δύο τόσο παθιασμένοι με τη δουλειά μας και με την τέχνη γενικότερα που μας βοηθάει όλο αυτό να περισσότερο και δεν είναι εμπόδιο.

Media Τελευταίες ειδήσεις