Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Πριν το Μαύρο Ρόδο, δεν θα έλεγα πως θα μείνω στην Ελλάδα

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Πριν το Μαύρο Ρόδο, δεν θα έλεγα πως θα μείνω στην Ελλάδα

Όσα είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA, Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Με αφορμή το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο μίλησαν η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην Ελένη Μενεγάκητο μεσημέρι της Πέμπτης.

Πριν έρθει, μάλιστα, από το Λονδίνο στην Ελλάδα για την συγκεκριμένη σειρά, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως ουδέποτε θα σκεφτόταν να παραμείνει στη χώρα μας.

“Η αλήθεια είναι ότι πριν από έναν χρόνο δεν θα το έλεγα ποτέ ότι θα μείνω στην Ελλάδα. Μου έχει αρέσει όμως πάρα πολύ και από τη στιγμή που θα μου έρθει μια δουλειά που θα θέλω πάρα πολύ να την κάνω στο μέλλον, θα μείνω και θα την κάνω.

Και μου αρέσει η ζωή εδώ πέρα” παραδέχθηκε, αρχικά, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

“Όσο είχαμε τα γυρίσματα, ήταν λίγο δύσκολο να βρω χρόνους για μένα στην καθημερινότητα γιατί έχεις 10 ώρες γύρισμα, γυρνάς, μαθαίνεις τα λόγια σου για την επόμενη ώρα και ξαναπηγαίνεις.

Τώρα όμως που τελειώσαμε, προσπαθώ να ταξιδέψω, πηγαίνω σε νησιά που δεν έχω πάει.

Όχι μόνη μου, με παρέα. Χθες γύρισα από την Κεφαλονιά που είχα πάει με κάποιες φίλες μου από την Αγγλία. Μου αρέσει, ναι, να μαθαίνω καινούργια μέρη”.

“Πάντα έξω με κοιτάνε και… υπάρχει μια παύση. Είναι τα πέντε δευτερόλεπτα που με κοιτάνε και σκέφτονται “από που σε ξέρω:” και μετά λένε… α, είσαι η καλόγρια” συμπλήρωσε, επίσης, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις