Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτεινή Πιπιλή: Διέθετα μπούστο και πόδια, αλλά χρησιμοποίησα το μυαλό μου

Φωτεινή Πιπιλή: Διέθετα μπούστο και πόδια, αλλά χρησιμοποίησα το μυαλό μου

«Πήγα στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση ντυμένη ως υπηρέτρια της οικογένειας», λέει η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Βασίλη Βρυώνη. Η δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά και μια άγνωστη ιστορία από την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση.

«Λέω τα πράγματα με το όνομά τους, είχα πάντα ελευθερία στη σκέψη μου. Παλαιότερα ψηφίζαμε τον “καλύτερο του χωριού”, τώρα είναι “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Απολαμβάνω τον βόθρο του Twitter. Τους στέλνω αδιάβαστους, τους γλεντάω κανονικά.

Μπήκα στο στόχαστρο του Κασιδιάρη άλλα το χειρίστηκα, όπως μπορεί να το χειριστεί η Φωτεινή Πιπιλή. Δεν μασάω και επιβιώνω όπως βλέπετε», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή είπε στη συνέχεια: «Έφυγα από την τηλεόραση, όταν κατάλαβα ότι δεν με ήθελε η εποχή μου. Δεν ήμουν αυτή που θα έδειχνε μπούστο και πόδια, τα διέθετα αλλά εγώ χρησιμοποίησα το μυαλό μου. Είμαι ευτυχής γιατί άφησα στίγμα στην τηλεόραση.

Η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ποτέ βαρετή. Νιώθω τρυφερότητα για τον Γιώργο Παπαδάκη, ζήσαμε τα ίδια τηλεοπτικά νιάτα.

Δεν προλαβαίνω να δω πρωινές εκπομπές, μόνο δελτία ειδήσεων. Είμαι υπερήφανη για τα ελληνικά μου, γι’ αυτά με λάτρεψαν η Ελένη Βλάχου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ήμουν γατόνι ρεπόρτερ. Συνάντησα τη Τζάκι Κένεντι στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη ως υπηρέτρια της οικογένειας. Είναι η πρώτη φορά που τη λέω αυτή την ιστορία».

Για την προσωπική της ζωή, η Φωτεινή Πιπιλή είπε: «Προφυλάσσω την προσωπική ζωή μου, γι’ αυτό έχω γλιτώσει τα χειρότερα. Οι χειρότερες στην αρνητική κριτική στα social media είναι οι γυναίκες και μάλιστα εναντίον γυναικών. Δεν θα έπαιρνα ξανά μέρος σε σόου, μία φορά γίνονται αυτά».

Media Τελευταίες ειδήσεις