Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωτεινή Πιπιλή: Βγαίνει κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της ψυχής της στις τηλεοπτικές εκπομπές

Φωτεινή Πιπιλή: Βγαίνει κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της ψυχής της στις τηλεοπτικές εκπομπές

“Μετά, αφού δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα και τα λέει όλα, διαμαρτύρεται που στο τάδε περιοδικό ή στην τάδε εφημερίδα την κυνηγούν οι παπαράτσι για να την βγάλουν φωτογραφία” είπε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4. Η γνωστή δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε για το γάμο της αλλά και για όσους κάνουν καριέρες εκθέτοντας μόνο την προσωπική τους ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πιπιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ ονομάζομαι Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή απλώς δεν πέρναγε το επίθετο μου γιατί ο αδελφός του πατέρα μου ήταν ήδη σε περιποίηση από την Χούντα και ο άλλος μου ο θείος ο στρατηγός.

Εγώ είχα με την ιδιωτική παραγωγή επαφή για αυτό και μου είπαν ότι «είναι λίγο δύσκολο αυτό το επίθετο και θα έχεις ντράβαλα» οπότε δεν ήξερε κανείς ποια είμαι».

«Ο μπαμπάς μου λέγεται Ανδρέας και εγώ είμαι η Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή. Για λόγους εκείνης της εποχής παρέμεινε το δεύτερο. Υπήρξα για 10 χρόνια παντρεμένη, δεν είχα αλλάξει ποτέ μα ποτέ ταυτότητα».

«Βγαίνει κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της ψυχής της στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα περιοδικά. Για τον έρωτα της ζωής της, τον άνδρα της ζωής της, τον προηγούμενο άνδρα της ζωής της, τον μελλοντικό άνδρα της ζωής της.

Μετά, αφού δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα και τα λέει όλα, διαμαρτύρεται που στο τάδε περιοδικό ή στην τάδε εφημερίδα την κυνηγούν οι παπαράτσι για να την βγάλουν φωτογραφία.

Μα αφού έχει στήσεις μια ολόκληρη καριέρα με τα προσωπικά σου γιατί και ο παπαράτσι να μην κάνει τη δουλειά του;

Είναι μυστικά που πρέπει να τα κρατάς» συμπλήρωσε με σαφήνεια η Φωτεινή Πιπιλή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις