Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Φώτης και Μαρία… σε μεγάλα κέφια!

Φώτης και Μαρία… σε μεγάλα κέφια!

Είναι από τους παρουσιαστές που κάνουν… το κέφι τους στην τηλεόραση και αυτό όπως φαίνεται το εισπράττουν οι τηλεθεατές που περνούν κι αυτοί καλά μαζί τους.

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, στην παρούσα φάση ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν έχουν απέναντί τους… σκληρό ανταγωνισμό, αλλά και πάλι φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να «χτίσουν» μία καλή σχέση με τους τηλεθεατές που κάθε απόγευμα συντονίζονται στο STAR για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Η… συνταγή του Φώτη και της Μαρίας είναι απλή: παίρνουμε μία παρέα που δεν… μεταλλάσσεται μπροστά στις κάμερες, αλλά περνούν ευχάριστα την ώρα μας. Βέβαια η εκπομπή θέλει δουλειά και αρκετά θέματα, αλλά από άλλη οπτική γωνία, αφού οι… ίντριγκες και τα gossip λανσάρονται στους τηλεθεατές… απενεχοποιημένα με τη μορφή παιχνιδιών.

Έτσι όμως, η εκπομπή κατάφερε να σημειώσει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στη ζώνη της, αφού από το διάστημα 22 Σεπτεμβρίου που ο νέος κύκλος εκπομπών ξεκίνησε στο STAR έως και τις 2 Οκτωβρίου το «ΦΜ Live» σημείωσε 18% μέσο όρο και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 17% μέσο όρο. Σύμφωνα μάλιστα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen οι περισσότεροι τηλεθεατές της εκπομπής είναι γυναίκες, αφού την παρακολούθησαν το 22,5% της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Βέβαια, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει όταν θα βγουν απέναντί τους, στον ALPHA, με την εκπομπή «Όλα παίζουν» οι Μπέττυ Μαγγίρα, Αλέκα Καμηλά, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργος Λιανός, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι ο Φώτης κι η Μαρία έχουν καταφέρει να «χτίσουν» σχέση με τους τηλεθεατές της ζώνης, αφού φαίνεται ότι… γουστάρουν αυτό που κάνουν με αποτέλεσμα το κέφι τους να μεταφέρεται και στους τηλεθεατές που θέλουν να χαλαρώσουν εκείνη την ώρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε