Τετάρτη, 22 Μαΐ
24oC Αθήνα

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν είναι ότι είχα ένα πάθος και έκανα μια μαγκιά»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν είναι ότι είχα ένα πάθος και έκανα μια μαγκιά»

Σαφής ο Φώτης Σεργουλόπουλος για το ελληνικό #metoo και τους κατηγορούμενους!

Στο “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπου και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη καθώς και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

“Πλέον δεν ισχύει ότι ίσχυε παλιά και αυτό πρέπει λίγο να το ξεχάσουν όσοι έχουν παλιές νοοτροπίες ή έχουν γαλουχηθεί με αναχρονιστικά πρότυπα”.

Ειδικότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε πως “ευτυχώς τελευταία έχουμε αρχίσει και τα πράγματα μπορούμε και τα λέμε πιο εύκολα. Υπήρχαν κι άλλες στο παρελθόν βιτριολικές επιθέσεις και κρύβονταν, δεν ήθελαν να βγουν, ντρέπονταν και κλείνονταν για πάντα στο σπίτι.

Ευτυχώς έμαθαν τον τελευταίο καιρό, με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί κυρίως σε γυναίκες, να μην σταματάνε και να βγαίνουν μπροστά για να διεκδικούν το δίκιο τους. Έτσι, ο εγκληματίας θα ξέρει ότι τιμωρείται πολύ αυστηρά. Δεν είναι ότι είχα ένα πάθος και έκανα μια μαγκιά”.

“Η κοινωνία είναι τόσο ψιλιασμένη που, όταν οι άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε υποστηρικτικά σε έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα και δεν το βουλώνουν, εκτίθονται από μόνοι τους. Άστους λοιπόν να εκτεθούν ξέρουμε ποιοι είναι, γιατί τώρα πλέον γνωρίζουμε ποιοι είναι και να απομονωθούν.

Να πάνε και αυτή στη σπηλιά και την τρύπα που οφείλουν να χωθούν. Να μην εμφανίζονται με το θράσος ότι “τη γνώμη μου λέω”! Σε θέματα εγκλήματος, τελείωσε” πρόσθεσε ο παρουσιαστής και ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ..

Media Τελευταίες ειδήσεις