Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν ερχόσουν γιατί ζητούσες χρήματα – Σπύρος Παπαδόπουλος: Η Όλγα Τρέμη είχε μαζέψει ένα εκατ. δρχ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν ερχόσουν γιατί ζητούσες χρήματα – Σπύρος Παπαδόπουλος: Η Όλγα Τρέμη είχε μαζέψει ένα εκατ. δρχ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος υποδέχτηκε σήμερα (17.09.2023) τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Πρωίαν σε είδον» και τον ερώτησε… όρθα κοφτά γιατί παλιότερα ζητούσε λεφτά για να εμφανιστεί σε εκπομπές.

«Τότε που κάναμε το πρωινό και σε καλούσαμε δεν ερχόσουν. Και δεν ερχόσουν και θα ήθελα να το πω, γιατί ζητούσες κάποια χρήματα. Ποιος ήταν ο λόγος;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξήγησε τους λόγους.

«Κράτησε ένα δύο χρόνια αυτό. Επειδή είχα έρθει κοντά με το Θέατρο Κωφών Ελλάδος, με τα παιδιά, είχα δει μια συγκινητική τους παράσταση και ήταν πάρα πολύ ωραίο, πολύ δυνατό, μου είπαν τα προβλήματά τους και είπα να τους βοηθήσω. Καθιέρωσα αυτό για 1-2 χρόνια, όπου πήγαινα, είτε σε έντυπο είστε σε ηλεκτρονικό έπρεπε να πληρώνουν και να καταθέτουν κατευθείαν στον λογαριασμό του θεάτρου στα παιδιά.

Άλλοι δεχόντουσαν, άλλοι δεν δεχόντουσαν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ήταν η Όλγα Τρέμη, η οποία ήταν στο Star τότε και με φώναξε. Είχε μαζέψει ένα εκατομμύριο δραχμές, πολλά λεφτά τότε».

 

«Εγώ πάντως τότε που δούλευα στο Mega, δεν έδωσαν και δεν ερχόσουν», είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις