Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Φώτης Σεργουλόπουλος για «Άλλο Άνθρωπο»: Αυτό που με κλονίζει περισσότερο είναι ότι κλονίζεται η φιλανθρωπία

Φώτης Σεργουλόπουλος για «Άλλο Άνθρωπο»: Αυτό που με κλονίζει περισσότερο είναι ότι κλονίζεται η φιλανθρωπία

«Πολλοί άνθρωποι έχουμε προσφέρει σε διάφορες οργανώσεις, εθελοντικά, στις πυρκαγιές, σε ομάδες, έχουμε συμμετάσχει σε οργανωμένες δράσεις» σημείωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή του για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου του δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», σημειώνοντας ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη των ανθρώπων.

«Αυτό που με κλονίζει περισσότερο και κλονίζει τον περισσότερο κόσμο, είναι ότι κλονίζεται ταυτόχρονα η φιλανθρωπία.

Δηλαδή, πολλοί άνθρωποι έχουμε προσφέρει σε διάφορες οργανώσεις, εθελοντικά, στις πυρκαγιές, σε ομάδες, έχουμε συμμετάσχει σε οργανωμένες δράσεις.

Αυτή τη στιγμή κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας σε κάτι τέτοιο. Θα πρέπει λίγο να το κοιτάξουμε γιατί δεν είναι τα πράγματα έτσι. Η φιλανθρωπία είναι κάτι που ο άνθρωπος το έχει μέσα του και το κάνει με οποιονδήποτε τρόπο» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

  

«Θα ήθελα επίσης να σταθώ στην ανάρτηση που έκανε η Γωγώ Δελογιάννη, η οποία έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου οργανισμού, ότι περιμένει κι εκείνη με αγωνία να δει τι θα γίνει, διότι είναι και η ίδια συγκλονισμένη με το γεγονός.

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται με τη φιλανθρωπία να δέχεται ένα τέτοιο πλήγμα, γι’ αυτόν τον λόγο είπα στην αρχή ότι θα ήταν σωστό, αυτές οι υποθέσεις να γίνονται με πολύ γρήγορες διαδικασίες» συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις