Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φραστική επίθεση στη Λία Χριστάρα της ΕΡΤ: «Ντροπή σας κυρία μου»

Φραστική επίθεση στη Λία Χριστάρα της ΕΡΤ: «Ντροπή σας κυρία μου»

Τα… άκουσε από ηλικιωμένους κατοίκους στα Νέα Φλόγητα Χαλκιδικής η Λία Χριστάρα. Κατά τη διάρκεια σύνδεσης στην ΕΡΤ, η δημοσιογράφος δέχτηκε φραστική επίθεση από κατοίκους, των οποίων τα πράγματα απομάκρυνε από την παραλία ο δήμος!

Όλα έγιναν ενώ η Λία Χρηστάρα ήταν στον αέρα της εκπομπής «Συνδέσεις». Είχε πάει στην παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική για να καλύψει την επιχείρηση του δήμου, που απομάκρυνε από το σημείο ξαπλώστες, ομπρέλες και καθίσματα που είχαν αφήσει κάτοικοι. Και εκεί, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ήρθε αντιμέτωπη με τον εκνευρισμό κάποιων κατοίκων.

«Αυτά γιατί δεν τα μαζεύουν; Ντροπή σας! Είναι ξεφτιλισμένος ο δήμαρχος», άρχισε να φωνάζει ένας άνδρας, ξεσπώντας και δείχνοντας με το χέρι του τις ξαπλώστρες που ξήλωσε ο δήμος από το σημείο.

«Οι ξαπλώστρες οι δικές τους είναι μέσα στη θάλασσα κι εσείς κοιτάτε να διώξετε τη φτωχολογιά. Ντροπή σας κυρία μου, είστε και στην ΕΡΤ», ανέφερε ο άνδρας στη συνέχεια, ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής Συνδέσεις.

«Υπάρχει ένταση, είναι λογικό. Εμένα δεν είναι δουλειά μου όμως να ξηλώσω τις ξαπλώστρες. Εμείς ήρθαμε για να καλύψουμε τη δράση του δήμου. Δεν είναι δουλειά μας να δούμε ποιος είναι παράνομος και ποιος όχι», τόνισε από την πλευρά της η Λία Χριστάρα, με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Χριστίνα Βίδου, να σημειώνει πως είναι άδικο να μπαίνει στο στόχαστρο η ΕΡΤ και η δημοσιογράφος.

  

«Δεν είναι δουλειά κανενός δημοσιογράφου να αποφασίσει τι πρέπει να ξηλωθεί και τι όχι», είπε.

Media Τελευταίες ειδήσεις