Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Game Of Thrones: Εσείς, πόσα θυμάστε από την τελευταία σεζόν; [vids]

Game Of Thrones: Εσείς, πόσα θυμάστε από την τελευταία σεζόν; [vids]

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα έως τις 16 Ιουλίου όταν θα κάνει πρεμιέρα ο 7ος κύκλος του Game Of Thrones, της σειράς που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Και μαζί με την αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η… απορία: τι έγινε την προηγούμενη σεζόν;

Ιδού η απορία. Ιδού και οι απαντήσεις όμως. Τέσσερα βασικά πράγματα πρέπει να θυμάστε πριν πατήσετε το κουμπί για να δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν.

Έχουμε και λέμε λοιπόν…

1. Η Ντενέρις πηγαίνει στο Γουέστερος. Κατευθύνεται εκεί με τον στρατό της και τους τρεις δράκους της. Πιστοί της σύμμαχοι ο Τίριον, ο Βάρις και Μισάντεϊ. Εκτός από το στρατό και τους δράκους έχει 100 πλοία και σύμμαχό της τον Θίον Γκρέιτζοϊ.

2. Το ποιοι είναι οι αληθινοί γονείς του Τζον Σνόου. Στο τέλος της 6ης σεζόν ο Μπραν είχε ένα όραμα ότι είναι ο γιος της Λιάνα Σταρκ (αδερφή του Νεντ Σταρκ) και του Ρίαγκαρ Ταργκάριεν (αδερφού του “Τρελού Βασιλιά”). Αν αυτό ισχύει τότε ο Τζον Σνόου μπορεί να διεκδικήσει το θρόνο.

3. Η Σέρσεϊ είναι τώρα βασίλισσα στα Επτά Βασίλεια.

4. Υπάρχει ένταση μεταξύ της Σάνσα και του Τζον Σνόου. Ο Τζον είχε υποσχεθεί ότι η Σάνσα θα ηγούνταν του Βορρά ως η Αρχηγός του Γουίντερφελ, αλλά ο Τζον ανακηρύχθηκε βασιλιάς του βορρά μετά από την περιβόητη «Μάχη των Μπάσταρδων». Αναμένεται να δούμε αν πρόκειται να προδώσει τον ετεροθαλή αδερφό της (σ.σ. που είναι ξάδερφός της).

Δείτε trailers από τη νέα σεζόν

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε