Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Γεράσιμος Γεννατάς για Έρωτα Φυγά: Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε, σταμάτησε μία σειρά που έκανε 20%

Γεράσιμος Γεννατάς για Έρωτα Φυγά: Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε, σταμάτησε μία σειρά που έκανε 20%

“Η παραγωγή έχει πει όλα αυτά που συζητιούνται ως ενδεχόμενα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το προσπαθούν με νύχια και με δόντια κι είναι προς τιμήν τους που βάζουν τόσο μεγάλη δύναμη” σχολίασε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο για το σενάριο που θέλει τον Έρωτα Φυγά να μετακομίζει στον ΑΝΤ1, μετά τη διακοπή της προβολής του από το Open.

“Πείτε μου που είναι ο Έρωτας Φυγάς να πάω να με προσλάβουν. Όταν κάτι κινείται στο όριο της φήμης, δεν είναι ωραίο ούτε να προδικάζουμε πράγματα ούτε να τα θεωρούμε ως δεδομένα.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μην ακούω γιατί με όσα περισσότερα πράγματα ανακατεύεσαι, επηρεάζεσαι και μέσα σου” είπε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

 

“Είναι ήδη πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Τοποθετεί τα πράγματα σε μία άλλη θέση, σε έναν άλλον τόπο ότι σταματώ μία σειρά που κάνει 20%.

Νομίζω ότι είναι μία πολύ λαοφιλής σειρά και κατά τη γνώμη μου και με το δίκιο της γιατί έχει ομορφιά, οπότε οι άνθρωποι λένε πως και γιατί.

Η παραγωγή έχει πει όλα αυτά που συζητιούνται ως ενδεχόμενα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το προσπαθούν με νύχια και με δόντια κι είναι προς τιμήν τους που βάζουν τόσο μεγάλη δύναμη.

Βάζουν μέσα από την καρδιά τους και τη δύναμή τους για να συνεχιστεί αυτό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια” πρόσθεσε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις