Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γερμανού και Μουτσινάς: «Φιμώστε τους»

Γερμανού και Μουτσινάς: «Φιμώστε τους»

Παρασκευή βράδυ και μετά την προβολή του 2ου επεισοδίου του «Voice» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ξεκινά η εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Καλεσμένος της Ναταλίας ο Νίκος Μουτσινάς και από το πρώτο λεπτό της τηλεοπτικής τους συνάντησης οι δύο παρουσιαστές αναπόλησαν την περίοδο της συνεργασίας τους στον ALPHA όταν παρουσίαζαν το «Sound Mix Show», μία εκπομπή που κόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Όχι, η συνάντησή τους αυτή δεν είχε σκοπό να θυμηθούν τα περασμένα, αφού δεν μιλάμε μάλιστα για «μεγαλεία» και οι δυο τους έχουν έκτοτε κάνει καλύτερες εκπομπές. Ήταν φανερό όμως, πως η συνάντησή τους αυτή είχε σκοπό να πουν αυτά που ήθελαν, χωρίς να τους διακόψει κανείς! Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς στο «Νικ Ο Κλοκ» δεν παίρνει συνεντεύξεις, αλλά κάνει κουβέντα με τους συνομιλητές του. Παρόλα αυτά ο παρουσιαστής είπε ότι επιθυμία του ήταν να «αντιγράψει» ένα αμερικάνικο late night show, στο οποίο ο παρουσιαστής κάνει δύσκολες ερωτήσεις και όχι του στιλ «πώς τα περνάς αυτόν τον καιρό;» ή «ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;»!

Αποδεικνύοντας λοιπόν ότι… μάλλον δεν έχει ξεκάθαρο το τι θέλει και τι δεν θέλει, η Ναταλία τον… στρίμωξε ρωτώντας τον γιατί αυτός δεν «στρίμωξε» την Ελένη Μενεγάκη όταν σε μία από τις σπάνιες εκτός της εκπομπής της εμφανίσεις, επέλεξε την εκπομπή του, αλλά αυτός δεν την ρώτησε τίποτα ουσιώδες. Όπως λοιπόν τόνισε πολλές φορές ο Μουτσινάς σκόπευε να περάσει καλά με τη Μενεγάκη, η οποία δεν του είχε θέσει καμία «απαγορευμένη» ερώτηση. Άρα για το ότι η «κουβέντα» τους δεν είχε κανένα ενδιαφέρον φαίνεται ότι ευθύνεται μόνο ο Μουτσινάς. Ο οποίος μάλιστα, με τη συναίνεση της Ναταλίας που μπορεί να μην το είπε, αλλά φαινόταν ολοκάθαρα από τα μάτια της, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπό της παρέμενε αξιοθαύμαστα ανέκφραστο, κάλεσε όσους του ασκούν κριτική να πάρουν τη θέση του, λέγοντας χαρακτηριστικά «ας έρθουν οι κριτικοί να κάνουν τη δουλειά μας».

Η… λογική αυτή βέβαια αποδεικνύει το πόσο εύκολα κάποιοι παρουσιαστές κάνουν κριτική, αλλά δεν τη δέχονται. Παράδειγμα ο ίδιος ο Μουτσινάς που κάθε μεσημέρι σχολιάζει ακόμα και τις ενδυματολογικές επιλογές άλλων παρουσιαστών. Εύκολα λοιπόν κάποιος στιλίστας ή ενδυματολόγος θα μπορούσε να πει το ίδιο στον παρουσιαστή αφού, σύμφωνα με τη λογική του, θέλει να γίνει στιλίστας στη θέση του στιλίστα! Όχι, η λογική του Νίκου, αλλά και της σιωπηλά συναινούσας Ναταλίας είναι ότι δεν μπορούν να τους ασκούν κριτική. Κι ενώ κάθε μεσημέρι στον ALPHA ο Μουτσινάς λέει «Δέστε τους», την Παρασκευή το βράδυ, με τη Ναταλία ήθελαν να πουν «Φιμώστε τους»! 

Η συνάντησή τους αυτή λοιπόν είχε –κυρίως από τον Μουτσινά- κάποιες έξυπνες ατάκες, αλλά σίγουρα το πιο… ενδιαφέρον που μάθαμε από αυτήν είναι ότι ο παρουσιαστής φοράει… σλιπ! Ααααααααααααα, ναι. Κι ότι παίζει μανιωδώς παιχνίδια. Στο διαδίκτυο. Αλλά όπως αποδείχτηκε την Παρασκευή το βράδυ παίζει και στην τηλεόραση, όταν βρίσκει πρόθυμους… συμπαίκτες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε